The story behind

Mijn liefde voor de e-scooter (of elektrische scooter) ontstond vorig jaar, toen ik samen met mijn gezin een paar e-scooter tochten maakte in de Westhoek. Wij zijn vrij fervente wandelaars en gaan altijd op zoek naar nieuwe oorden in het groen. Voor ons is het de ultieme manier om samen op te laden. Wandelen heeft niets dan voordelen, maar er is 1 nadeel. Je bent beperkt in aantal kilometers… Zelfde geldt voor de fiets. Zeker als je met kinderen op pad bent.

Tot we de elektrische scooter ontdekten!

Onze scootertochten verruimen onze horizon en laten ons toe nog meer natuur in ons op te nemen. Wandelen tussendoor kan altijd. En dat betekent alleen maar extra zuurstof en energie voor lichaam en geest.

Die ervaring wou ik delen. Want ook hier in onze streek zijn zoveel mooie plekken in het groen.

Samen met mijn man (die in zijn beperkte vrije tijd veel achter de schermen doet), zocht ik de mogelijkheden uit om elektrische scooters te verhuren en tochten uit te werken die hopelijk ook jouw ziel beroeren.